Om oss

Vilka är vi?

Low2High Vacuum är ett Göteborgsbaserat företag med filial i Uppsala. Vår huvudsakliga verksamhet kretsar kring vakuumteknik. Vi tillhandahåller ett brett utbud av produkter inom området och våra kunder återfinns främst bland tillverkande industrier och universitet. Vi är exklusiv återförsäljare för Leybold i Sverige och Norge, samt för MDC Vacuum, Kashiyama, Hiden analytical, SPI Supplies och Capitol Vacuum i hela Norden.

Vårt utbud består i huvudsak av vakuumpumpar och tillhörande komponenter, men vi har även läcksökare och mätinstrument med i programmet. Vi bygger och skräddarsyr självklart även vakuum-system till olika applikationer, allt efter önskemål. Både i Göteborg och Uppsala erbjuder vi service på alla våra pumpar samt även på andra fabrikat. Beroende på kundens behov kommer vi antingen ut på plats eller så servar vi dem i någon av våra verkstäder. Har du dessutom ett serviceavtal med oss får du ytterligare förmåner i form av rabatter och dylikt.

Varför Low2High vacuum?

Vi vill vara den enda samarbetspartnern du behöver gällande din vakuumutrustning. Vi har unik kunskap och lång erfarenhet i branschen. Det i kombination med vårt breda sortiment gör att vi känner oss säkra på att du inte behöver vända dig någon annan stans. Vi tillhandahåller lösningar för tillverknings- och analysprocesser likväl som för forskningsändamål. Kärnverksamheten kretsar kring att utveckla applikations- och kundspecifika system för att uppnå vakuum i syfte att avlägsna processgaser.

Med vår gedigna kunskap kan vi lösa alla dina behov inom vakuumområdet. Vi erbjuder även service och underhåll på alla Leyboldprodukter likväl som på produkter från andra tillverkare.

Kontakta oss

Öppettider

Vardagar

Service
7.00–15.30
Kontoret
8.00–16.30

Avvikande öppettider jul/nyår:

22/12 - 07.00 - 14.30
Juldagen 25/12 -
Stängt
Annandag jul - Stängt
Nyårsdagen 1/1 -
Stängt